Nezadaná Míša Pecháčová bude volit nejhezčího z mužů!

Hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková předvedla svoji postavičku v plavkách. Prázdniny se blíží ke konci a Míša si zatím moc slunce neužila. Pár dní volna ji sice čeká, ale především se chystá na náročný výběr chlapa. 

Seriál ZOO má sice prázdniny, ale ne tak hlavní představitelka Sid Novotné Michaela Pecháčková. Volno tak bude střídat s prací, která ji čeká. „Sid je na chvíli na prázdninách, tak mám volno i já, ale jen od ní. Jinak mě čeká zkoušení muzikálu Okno mé lásky, taky pojedu na soustředění Muže roku, kde jsem v porotě. Do toho stihnu pár dní volna, kdy pojedu s rodinou na chatu a vyrazím někam na výlet s kamarádkami,“ víc toho prý během pár dní volna herečka nestihne. „Občas se budu povalovat u bazénu, zajdu se vykoupat a pak zase pilně do pracovního procesu. Já mám léto ráda!

V plavkách u bazénu se nestydí, ale natáčet v plavkách nebo ve spodním prádle, to ji neláká!  Když jsou kolem mne všichni v plavkách, tak tam jsme v tom všichni spolu. Ale při natáčení by tam ten ostych byl. Byla bych totiž jediná spoře oděná a pozornost by šla mým směrem,“ usmívá se Míša, která u vody pokukuje po pánech, kteří se tam objeví. „Mám ráda, když kluci nosí kraťasové plavky,“ směje se seriálová Sid, která zase začne natáčet koncem prázdnin.

Po prázdninách čeká její postavu hodně akční období, a dokonce jí půjde o život. „Zkrátka si nedá pozor, ale risk je zisk!“ říká představitelka, která je zamilovaná do Haďáka, kterého hraje Šimon Bilina. „Konečně se něco stane, jenže aby to neměla s láskou zase tak snadné, Sabina Laurinová, seriálová maminka Sid, se jí začne plést do života. Zkrátka se od ní v jednu chvíli nebude chtít hnout ani na krok!“ naznačuje další děj své postavy Pecháčková.