Náměstí v Novém Městě na Moravě oživí v sobotu farmářské a vánoční trhy

NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ – Nepropásněte závěrečný trh dvanáctého ročníku novoměstských farmářských trhů, tentokrát s vánočním sortimentem, který proběhne v sobotu 10. prosince na Vratislavově náměstí. Zároveň s ním se na náměstí uskuteční i Vánoční trh s pestrou nabídkou rukodělných produktů.

Farmářský vánoční trh se bude konat v parku na Vratislavově náměstí v době od 8:00 do 12:00 hodin. A co zde nakoupíte?

Masné výrobky a speciality z Fryšavy a Třebíče, vejce a drůbež ze Zlatkova, mléčné výrobky ZD Březiny, pečivo od Kejvala, krůtí maso Zelenka, masné a mléčné výrobky z Netína, pivo novoměstského pivovaru Hejkal, Davídkovo koření, med a medové produkty z Babákova, nakládané sýry a utopence z Hastrmanky, Janečkovy a Prosetínské trubičky, rakytníkové výrobky, sušené houby, čaje, sirupy, džemy a v nabídce bude tentokrát i vánoční sortiment.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Vánoční trh proběhne na spodní straně Vratislavova náměstí od 8:00 do 16:00 hodin. A těšit se můžete na prodej vánočních stromků, svíček, jmelí, vánočních ozdob, proutěného zboží, adventních dekorací, keramiky, dřevěných hraček, výrobků z ovčí vlny, cukroví, perníčků, ale i na svařák, medovinu a vše, co k Vánocům neodmyslitelně patří.