Čelní srážka dvou vozidel na Třebíčsku. Jednoho z řidičů vyprošťovali hasiči

Foto: HZS Kraje Vysočina

TŘEBÍČ – Policisté, záchranáři a hasiči vyjížděli v sobotu večer k dopravní nehodě u Krahulova na Třebíčsku. Srážka dvou osobních vozidel si vyžádala tři zraněné.

K dopravní nehodě došlo v sobotu 28. ledna před půl šestou večer na silnici u obce Krahulov. „Pětadvacetiletý řidič vozidla Mazda jel směrem na Okříšky, v úseku před horizontem začal předjíždět vozidlo jedoucí před ním a následně se střetnul s protijedoucím automobilem Škoda Octavia,“ informovala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv

Nehoda se bohužel neobešla bez zranění. Řidiče jednoho z vozidel museli dokonce vyprošťovat hasiči. Kromě něj skončil v nemocnici i druhý řidič a spolujedoucí z Octavie. Požití alkoholu policisté u obou řidičů vyloučili.

Provoz na komunikaci byl po dobu zásahu záchranných služeb omezen. „Hasiči na havarovaných vozidlech provedli protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ dodala mluvčí krajských hasičů Petra Musilová. Na vozidlech vznikla škoda přibližně za 300 tisíc korun. Nehodu policie dále šetří.