V Třebíči vystoupí kapela Walter Fischbacher trio. Představí Beatles v jazzovém hávu

Foto: Městské kulturní středisko Třebíč

TŘEBÍČ – Trojice talentovaných hudebníků, která si říká Walter Fischbacher trio, vystoupí v úterý 21. března v Národním domě v Třebíči. Na koncertě zazní nestárnoucí hity kapely Beatles, tentokrát v jazzovém úpravě. Začátek koncertu je v 19 hodin.

Skvělá doprovodná kapela mnohých zpěváků, a především amerických zpěvaček, vyrazila na velké středoevropské turné. Posluchačům představí své nové album, složené z jazzových předělávek písní skupiny Beatles. Na koncertě zazní skladby Eleanor Righby, Hey Jude, Let it Be, Strawberry Fields Forever, Blackbird, Come Together, I Want You, Here There and Everywhere a jako odlehčení Back in the USSR.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kapelu tvoří trojice hudebníků: Walter Fischbacher – piano (USA), Petr Dvorský – kontrabas (Česká republika) a Ulf Stricker – bicí (Německo).

Vstupenky jsou k zakoupení přímo na pokladně Národního domu na Karlově náměstí v Třebíči – telefon: 568 610 013. Objednávat je možno i online.