Linda Rybová si naporcovala vlastní prst místo králíka!

Krvavá zranění, kaskadérské scény i strach o život! Natáčení nového seriálu Zákony vlka provázela dramata. Zranění se ale nevyhnula ani hereckým hvězdám. Linda Rybová si dokonce uřízla prst při porcování králíka!

Natáčení seriálu Zákony vlka řadí jeho hlavní hvězdy mezi ty fyzicky nejnáročnější v kariéře. Hlavní ženská role, Linda Rybová, ho zahájila krvavým a bolestivým zraněním. „Je to tak, občas se tam děly věci. Hned první natáčecí den jsem se poranila. Měla jsem porcovat králíka, a protože Sára je ostrá holka, porcovala jsem ho s patřičnou důrazností. Měla jsem na to dokonce poradkyni, která mě to učila. Při posledním záběru jsem si uřízla prst. Pak se chvíli nedalo točit, všude byla krev a nešlo to zastavit. Tím to začalo. Občas to bylo náročné a trochu nebezpečné,“ vzpomíná na natáčení seriálu Linda Rybová a připouští i strach při natáčení prvního dílu.

„Natáčeli jsme na krásných místech, ale náročných na terén a někdy nebezpečných. Jednu scénu u vodopádu jsme točili dvakrát, poprvé v příšerné bouřce. Byla tak strašlivá, že z malého potůčku vytvořila obrovský vodopád, který smetl štáb,“ vypráví Rybová. Není divu, že se tento den vryl do paměti i jejímu seriálovému partnerovi Stanislavu Majerovi. „Vypadalo to nebezpečně. Bylo to skalnaté koryto a nebylo kam utéct. A tma pocit nebezpečí ještě umocňovala. Kdyby té vody bylo ještě o maličko víc, myslím, že bychom byli opravdu ve velkých problémech,“ vzpomíná na scénu z prvního dílu Stanislav Majer.