Srážka dodávky s osobním autem u Habrů. Policie hledá svědky

Foto: Policie ČR

HAVLÍČKŮV BROD – Policisté pátrají po svědcích nehody, při které byla v úterý ráno na Havlíčkobrodsku zraněna řidička osobního auta. Pokud jste místem v době nehody projížděli, kontaktujte policii na lince 158.

K nehodě došlo v úterý 28. března přibližně patnáct minut po osmé hodině ráno na obchvatu obce Habry. V místě, kde vedou dva jízdní pruhy na obec Kámen, začal řidič dodávky Iveco předjíždět osobní vůz Škoda Fabia. Z opačné strany, směrem na Olšinky, zároveň přijížděla dvě nákladní vozidla. Řidič jednoho z nich přejel do protisměru a také se chystal předjíždět.

Staňte se členy FB skupiny Život v kraji Vysočina a žádná zpráva vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

„Z důvodu vzniklé dopravní situace před řidičem vozidla Iveco strhl řidič řízení vpravo, kdy se střetl s osobním vozidlem Škoda, které bylo následkem střetu odmrštěno do silničního příkopu,“ popsala mluvčí policie Michaela Lébrová. Při nehodě se zranila řidička osobního auta, záchranáři ji převezli k ošetření do nemocnice.

Policie nyní zjišťuje okolnosti nehody a potřebovala by vyslechnout případné svědky. Policisté by uvítali i kamerové záznamy, které zachytily situaci bezprostředně před nehodou nebo po ní. „Také potřebujeme, aby se přihlásili řidiči dvou nákladních vozidel, kteří v tu chvíli jeli směrem na obec Olšinky,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR