Dvojitá nevěra v Ordinaci! V hlavních rolích Čestmír Mázl a Bibi Márová

V novém dílu Ordinace, prožijí diváci se dvěma ústředními hrdiny situaci, kdy oba cítí, že jsou ve vztahu jaksi navíc. Prvním je Petr Rychlý jako Čestmír Mázl, druhou Marika Šoposká jako Bibi. Copak se stane?

To podezření měl Čestmír už nějakou dobu: Alena (Michaela Badinková) už zase není pouze jeho ženou, i když se tak vehementně tváří. Opět totiž navázala poměr s medikem Ondrou (Jiří Böhm), s nímž se tajně schází za Čestmírovými zády. „Už to vypadalo, že Čestmírův život bude opět zalitý sluncem, jenže stojí před dalším dilematem. Ačkoli se mu daří v práci, o osobním životě to neplatí. Svou ženu podezříval už nějakou dobu a nyní, kdy Alenu přistihl s Ondrou, jak si jedou užít na tajné místo, se mu domněnky bohužel potvrdily,” říká Petr Rychlý. A pokračuje: „Jako Petr to Čestmírovi ani trochu nezávidím. Jeho psychika je stále křehká, každý den je pro něj velikou výzvou, kdy potřebuje přirozenou oporu svých blízkých. V tomto případě ani tak nejde o samotnou nevěru jako spíše o to, že mu Alena lže. Přirozeně to cítí jako velikou zradu. Na druhou stranu už dobře ví, že se jeho manželství nikdy nevrátí do starých, romantických kolejí. A vrátí se ještě vůbec někam?”

Ani Bibi neprožívá šťastné chvíle, ačkoli v ně po návratu ze zahraničí doufala. Minule ji nepříjemně překvapil polibek manžela Patrika (Patrik Děrgel) s Johankou (Sabina Rojková) a investovala emoce do toho, aby svému muži odpustila. Věřila mu, když jí vylíčil, že se nejedná o lásku, nýbrž pouze o momentální pomatení, ale bohužel hned další den se dozví, že Patrik nemluví pravdu. Nechtěně totiž vyslechne rozhovor, v němž se Johanka svěří Běle (Zlata Adamovská), že se do Patrika zamilovala a úplně stejně je na tom i on. Seriálovou situaci hodnotí Marika Šoposká, představitelka Bibi, následovně: „Bibi trochu naivně věřila Patrikovi, že mezi ním a Johankou nic není. Ale potom, co vyslechla rozhovor mezi Bělou a Johankou, si to samozřejmě nenechá líbit a znovu konfrontuje Patrika, aby jí řekl, co se opravdu děje. Myslím, že Ordinace už dávno není jen růžová a pohádková, ale ukazuje divákům situace, které se můžou stát kdykoli komukoli z nás!”

Zdroj TV Voyo