Zima potrápila řidiče, ráno bylo ve znamení dopravních nehod

Zlín - Lhotka. Foto: HZS Zlínského kraje

ZLÍNSKÝ KRAJ – Zasněžené a namrzlé silnice ve Zlínském kraji si vybraly svou daň. Už od brzkých ranních hodin zasahují hasiči u dopravních nehod, které si bohužel vyžádaly i zranění.

Již ve čtyři ráno vyjížděli hasiči z Otrokovic k dopravní nehodě v Napajedlech, kde auto skončilo na střeše. Havárii řidič naštěstí přečkal bez zranění.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

O hodinu později v Ludslavicích skončilo auto v příkopu. Na pomoc přispěchali hasiči z Holešova, i tady ale vyvázl řidič bez zranění. Hasiči u auta provedli protipožární opatření a vůz vytáhli zpět na silnici.

Krátce před šestou hodinou ranní vyjeli již podruhé hasiči z Otrokovic. „Tentokrát k dopravní nehodě dvou osobních vozidel, která se střetla ve Zlíně v místní části Lhotka. Nehoda tak daný úsek obousměrně uzavřela. Při nehodě byla zraněna jedna osoba, kterou posádka zdravotnické záchranné služby převezla do krajské nemocnice,“ uvedl mluvčí hasičů Roman Žemlička.

Dvě jednotky spěchaly po šesté ranní do Bratřejova na Zlínsku. „Vozidlo skončilo na střeše v příkopu. Nehoda se i tentokrát obešla bez zranění,“ dodal Žemlička.

Výstraha platí až do večera

Řidiči by se měli mít na pozoru i po dnešním ránu, sníh totiž padat nepřestane ani v průběhu dne. Meteorologové navíc vydali výstrahu pro oblast Bystřice pod Hostýnem, Vsetína, Rožnova pod Radhoštěm a Valašského Meziříčí, kde ještě přibude 5 až 15 centimetrů nového sněhu.

Zlín – Lhotka. Foto: HZS Zlínského kraje
Zlín – Lhotka. Foto: HZS Zlínského kraje
Napajedla. Foto: HZS Zlínského kraje
Napajedla. Foto: HZS Zlínského kraje
Bratřejov. Foto: HZS Zlínského kraje
Bratřejov. Foto: HZS Zlínského kraje
Ludslavice. Foto: HZS Zlínského kraje
Ludslavice. Foto: HZS Zlínského kraje