Kroměřížané na trzích zdarma ochutnají tři druhy vánočních polévek

Ilustrační foto

KROMĚŘÍŽ – Návštěvníci kroměřížských vánočních trhů budou opět moct ochutnat vánoční polévku. Tu jim po dvouleté pauze nabídnou v jednom ze stánků pracovníci sociálních služeb. Polévka se bude rozdávat ve středu 21. prosince od 10 hodin a lidé si budou moct pochutnat na gulášové, rybí nebo čočkové.

Nalévat polévku budou zástupci Sociálních služeb města Kroměříže a do rozdávání se zapojí také vedení radnice. „Vařit budeme celkem 100 litrů polévky a podávat se bude také pečivo. Vánoční polévka je všem k dispozici zdarma, a to díky příspěvku od města Kroměříže a sponzorským darům, které jsme si sehnali. Všechny srdečně zveme a těšíme se na předvánoční setkání,“ řekla ředitelka Sociálních služeb města Kroměříže Dagmar Klučková.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Polévka se bude rozdávat v rámci svátečních trhů Šťastné a veselé. Ty se na Velkém náměstí konají od 10. do 22. prosince.