Lupič přepadl výherce v herně na záchodě

Ilustrační foto

UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Pořádnou porci štěstí následovanou dramatickými chvilkami si v uplynulých dnech prožil osmačtyřicetiletý muž v Uherském Hradišti. Během úspěšné návštěvy herny ho totiž čekalo setkání se zlodějem, který nešel pro ránu daleko.

Muž měl v neděli šťastnou ruku, a tak mu obsluha herny několikrát vyplácela výhru. Toho si všiml osmnáctiletý mladík z Břeclavska, který se usadil k automatu hned vedle staršího muže a po očku ho sledoval. „Proto když starší muž odešel na toaletu, mladík tohoto momentu využil a nejprve mu prohledal bundu. Když nic nenašel, vypravil se nenápadně za ním na toaletu. Tam mu uštědřil několik ran pěstí a snažil se mu vytrhnout peníze z ruky. Když se mu to nepodařilo, vytrhl mu z druhé ruky alespoň mobilní telefon a utekl,“ popsala policejní mluvčí Milena Šabatová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Zraněný a oloupený muž vyběhl z toalet a volal o pomoc. Zaměstnanec herny následně vše oznámil na linku 158.

Policisté po mladíkovi nepátrali dlouho. „Na druhý den již seděl na policejní služebně, kde se ke svému skutku doznal. Zároveň si vyslechl obvinění z trestného činu loupež a výtržnictví. Zákon na takové jednání pamatuje až desetiletým odnětím svobody,“ dodala Šabatová.