Čeká nás velký silvestrovský případ! A jak jinak? S Hámou a Sokolem!

Poslední večer v roce neuvidí diváci TV Nova pouze výběr těch nejlepších, zábavných a velkolepých vystoupení show Tvoje tvář má známý hlas, ale budou zapojeni i do řešení Velkého silvestrovského případu. Jako jeho vyšetřovatelé a zároveň průvodci byli do služby povoláni Ondřej Sokol a Aleš Háma. Během večera vystřídají spoustu převleků, vtrhnou do Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice a dokonce si zahrají ve výpravném kung-fu filmu.

Jmenuji se Roman Skála, jsem český Colombo a to, že jsem na silvestra v práci, mi radost zrovna nedělá. Zvlášť když ho musím trávit ve společnosti Bohouše Pírka, policisty, který to sice myslí dobře a snaží se, ale nadělá víc škody než užitku. Je to neřízená střela,” představuje sebe i kolegu Ondřej Sokol. „Uklidni se, Ondřeji! Kdyby nebylo Bohouše, nebyla by legrace. Ti, co fandí svérázným strážcům zákona ve stylu crazy komedií z policejní akademie, se do mého hrdiny okamžitě zamilují. Slibuju, že diváky budeme překvapovat celý večer. Kromě policistů se totiž představíme například i jako údržbáři, knězi či svatebčané. Tohle prostě bude silvestr, jak má být!” slibuje Aleš Háma. 

A co je vlastně oním velkým silvestrovským případem? Nic menšího než zmizení nejoblíbenější české moderátorky Lucie Borhyové! Ztratí se přímo ze studia Televizních novin. Čas neúprosně běží, na její záchranu zbývá sotva pár hodin! Pokud se ji do půlnoci nepodaří najít, dostanou policisté od svého cholerického nadřízeného, majora Kořena v podání Martina Fingera, padáka. Pro Skálu, Pírka i celý národ je rázem každá minuta drahá. Vždyť kdo jiný než Lucie Borhyová a Rey Koranteng může divákům popřát vše nejlepší do nového roku? Nikdo! Velký silvestrovský případ se odvíjí v odlehčeném, zábavném duchu a plně souzní s uvolněnou atmosférou oslav a domácích večírků. Jako jeho tvůrci jsme se skvěle bavili už během příprav a celého natáčení, a tak doufám, že letošní silvestrovský program Novy tuto náladu beze zbytku přenese i na diváky,” říká jeho kreativní producentka Simona Matásková a dodává: „Poslední večer roku 2022 na Nově má tři různé roviny, aby si na své přišel opravdu každý. Kromě vyšetřování zmizení Lucie Borhyové se Ondřej, Aleš a další hvězdy Novy představí ve speciálních parodických vydáních populárních pořadů, jako jsou Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2 a další. To vše pak doplní ta nejzábavnější a nejbarevnější vystoupení show Tvoje tvář má známý hlas. Věřím, že díky TV Nova prožijí televizní diváci ten nejlepší poslední večer letošního roku, který kromě zábavy a smíchu letos poprvé přinese i napětí.” Během silvestrovského večera se kromě Ondřeje Sokola, Aleše Hámy a Martina Fingera představí Patricie Pagáčová jako recepční, které nikdo nerozumí, nebo Václav Kopta jako člen ochranky, který to pěkně odskáče, i když za  nic nemůže. Dále se diváci mohou těšit na Lucii Borhyovou, Reye Korantenga, Annu Julii Slováčkovou, Hanu Holišovou, Dalibora Gondíka, Milana Peroutku, Vojtěcha Drakohoupila, Martina Schreinera a další.