Na plese v Luhačovicích získali přes 100 tisíc korun, peníze pomohou místním rodinám

Foto: město Luhačovice

LUHAČOVICE – Na Druhém společenském plese v Luhačovicích se lidé nejen skvěle bavili, ale i zároveň pomáhali. Díky bohaté tombole se jim podařilo získat úžasných 103 500 korun, které se nyní rozdělí mezi tři potřebné rodiny.

Ples se uskutečnil 14. ledna v Kulturním a kongresovém centru Elektra pod vedením moderátorů Marka Vašuta a Hanky Srncové. O ples byl obrovský zájem, o čemž svědčí skutečnost, že lístky pro 600 lidí byly vyprodány do posledního.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V průběhu večera se prodávala tombola, jejíž výtěžek šel na konto neziskové organizace Korunka pomáhá. Z vybraných peněz dostane 22 000 korun Dorotka Obadalová na doplatek nového vozíku, 50 000 korun poputuje Jirkovi Pařenicovi z Luhačovic a 31 500 korun pomůže rodině šestiletého Matýska ze Zlína, kterému byla před Vánocemi diagnostikována leukémie. „Všem, kteří si tombolu zakoupili, patří velké poděkování,“ vzkázala zakladatelka Korunky Veronika Záhorská.

Nejhodnotnější cena tomboly byl televizor od města Luhačovice. Výherci, manželé Suří, ji nakonec darovali neziskové organizaci Korunka pomáhá, která ji pak předá Dětskému domovu.

„Jsem nadšený jak z účasti a celého programu, tak i z neuvěřitelně příjemné nálady, která panovala v průběhu celého večera až do následného rána. Od zahájení byla cítit velká energie, která jednotlivými sály pulsovala a která všechny pohltila. Poděkování si zaslouží za organizaci KKC Elektra, za podporu sponzoři a za vytvoření skvělé atmosféry všichni zúčastnění a účinkující,“ pochvaloval si starosta Marian Ležák.

Foto: město Luhačovice
Foto: město Luhačovice
Foto: město Luhačovice
Foto: město Luhačovice