Klobučané si o životě ve městě budou pravidelně povídat se starostou u piva

Ilustrační foto

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Setkat se a popovídat si. Takový je cíl prvního Piva se starostou, které se odehraje ve středu 8. února od 19 hodin v pivnici U Hebleinů. Prostřednictvím nového formátu se chce starosta města Josef Bělaška potkávat s občany na čistě neformální úrovni a hovořit s nimi o tom, jak se jim ve Valašských Kloboukách žije.

Pivo se starostou se bude v nadcházejících měsících opakovat, ale vždy na jiném místě, tak aby starosta navštívil různé kloboucké lokality a také místní části Smolinu, Lipinu a Mirošov. „Rád si od lidí vyslechnu, co je ve městě trápí a co by se mělo řešit a vylepšit, ale také co se udělalo dobře, v čem by se mělo pokračovat a co rozvíjet. Pro někoho může být limitující, že by měl se svým podnětem přijít na městský úřad, a proto bych chtěl tuto pomyslnou bariéru odstranit a nabídnout občanům skutečně neformální cestu osobního setkání,“ řekl Josef Bělaška.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kromě novinky v podobě Piva se starostou se mohou lidé s dotazy na Josefa Bělašku obracet také prostřednictvím webu města, kde mají k dispozici formulář Zeptejte se starosty. Využít mohou i nového facebookového profilu Josef Bělaška – starosta Valašských Klobouk nebo e-mailu belaska@mu-vk.cz. Odpovědi na dotazy veřejnosti jsou průběžně zařazovány do rubriky Zeptali jste se v Klobuckém zpravodaji.