Tanečníci, foodtrucky a farmářské trhy. Tak začne nová sezóna na tržišti Pod Kaštany

Ilustrační foto

ZLÍN – Do premiérové prodejní sezóny po rekonstrukci hodlá tržiště Pod kaštany ve Zlíně vstoupit ve velkém stylu. V sobotu 1. dubna od 9. do 14. hodiny tu proběhnou farmářské trhy, které doprovodí atraktivní kulturní program.

Symbolického přestřižení pásky se ujme primátor Jiří Korec, jeho náměstek Pavel Brada a za prodejce pěstitel biozeleniny Josef Košař. Zahajovací den nové sezony doprovodí ochutnávky místního sortimentu a soutěže o balíčky plné lokálních surovin. „Těšit se můžete na rozmanitou nabídku výrobků z farem od regionálních producentů, ale také na stánky a foodtrucky s dobrotami či kávou,“ láká náměstek Brada.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Kulturní a kreativní centrum Živý Zlín si pro návštěvníky přichystalo zážitkový program. Při slavnostním otevření zazní fanfára v podání žesťové sekce Filharmonie Bohuslava Martinů, součástí programu budou i hudební vstupy buskerů či herecká, taneční a hudební vystoupení dětí ze Základní umělecké školy Zlín. Přímo v prostorách tržiště návštěvníky rozhýbe street dance skupina Just Us.