Bajkeři, vydržte! Za pár dní se otevírá bike aréna

Zdroj: město Vsetín

VSETÍN – Na 1. dubna je naplánováno otevření Bike arény Vsetín a zahájení sezony. Bajkerům bude k dispozici většina trailů, některé budou uzavřené kvůli těžbě dřeva.

„Na většině trailů probíhá v těchto dnech údržba, bez jejíhož provedení by nemohly být bezpečně zpřístupněny veřejnosti. Traily procházíme a za pomoci fukarů a dalšího nářadí je čistíme tak, aby byly od začátku dubna připraveny na novou sezonu,“ přiblížil Radek Pala, jehož firma Trail Worx Syndicate údržbu v BAV provádí. Od dubna tak bude přístupný trail Pytlácký a spodní polovina Templářského, uzavřen bude trail Hájenka, kde celou sezonu bude probíhat rekonstrukce. Otevřeny budou i traily Duhový a Mraznice, Červený Trpaslík je nepřístupný dlouhodobě a Trailala dočasně.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

V lesích kolem trailů probíhá v tomto období neustálý pohyb lesní techniky, která těží stromy napadené kůrovcem či popadané. Bajkeři by tak měli být obezřetní a dodržovat řád.