Ve Zlíně začíná blokové čištění ulic, první na řadě jsou Jižní Svahy

Ilustrační foto

ZLÍN – Silnice ve Zlíně čeká velká jarní očista. Od dubna proto na předem určených plochách nebude možné dočasně parkovat.

Na čištění upozorní řidiče dopravní značení, které bude instalováno sedm dnů předem. Místo je nutné uvolnit pro strojní čištění zametacími vozy, případně i ruční dočištění a pro vyčištění dešťových vpustí. „Rádi bychom apelovali na všechny řidiče, aby respektovali dočasné omezení parkování a umožnili tak bezproblémový pohyb úklidové techniky. Na mnoha místech jde skutečně o jedinou možnost, kdy lze znečištěné plochy zbavit nánosů prachu, listí a jiných nečistot. Veškeré další dotazy k blokovému čištění můžete zasílat na e-mail info@tszlin.cz, kde je odpoví odpovědný pracovník za blokové čištění,“ oznámil ředitel Technických služeb Zlín Jakub Černoch.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Blokové čištění proběhne od dubna do června a poté v září a říjnu. Pracovat se bude vždy v úterý a ve čtvrtek mezi 8. a 12. hodinou. Jako první přijdou od 4. dubna na řadu Jižní Svahy.