Řidič se v Kroměříži střetl s cyklistou a z místa odjel. Policie hledá svědky

Foto: Policie ČR

KROMĚŘÍŽ – Policisté dnes požádali veřejnost o pomoc s vyšetřováním dopravní nehody. Při ní se na Milíčově náměstí v Kroměříži srazilo osobní auto s cyklistou, řidič ale po havárii odjel.

Nehoda se stala v úterý 9. května krátce před 18. hodinou. „Prozatím neznámý řidič osobního vozidla značky Kia stříbrné barvy a nezjištěné registrační značky jedoucí ve směru od Husova náměstí k ulici Kojetínská tam zřejmě přehlédl na přechodu pro chodce cyklistu vedoucího kolo. Následně došlo ke střetu. Po nehodě sice řidič automobilu zastavil, ale poté aniž by učinil zákonná opatření, odjel,“ popsala policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Staňte se členy FB skupiny Život ve Zlínském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Na jízdním kole vznikla škoda 10 tisíc korun. Nehodu i nadále šetří kroměřížští dopravní policisté. „V souvislosti s vyšetřováním této dopravní nehody hledáme svědky, kteří střet viděli. Kontaktovat nás mohou na bezplatné lince Policie ČR 158 nebo na e-mailu km.di.sdn@pcr.cz,“ vyzvala Kyšnerová.

Foto: Policie ČR